divendres, 29 de gener del 2010

Puigcercós constata la degradació del Centre Històric

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Puigcercós, ha pogut constatar en primera persona la degradació que pateix actualment el Centre Històric de Lleida. Acompanyat per membres de la Plataforma del Pla de l'Aigua i d'altres dirigents i militants del seu partit, aquest divendres ha realitzat un recorregut per diversos carrers del barri, començant pel Pla de l'Aigua i acabant a la plaça del Seminari.

Puigcercós ha pogut copsar la situació d'abandó que pateixen els veïns i la seva indignació davant de les diverses patologies socials i urbanístiques que suporta la zona. També ha comprovat el retard en l'execució de nombroses obres que l'Ajuntament de la ciutat ha publicitat però que encara no estan en marxa.

El líder d'ERC ha encoratjat els veïns a continuar des de la ciutadania per la millora del barri. Després que aquests li expliquessin la història del Centre Històric, que va acollir el primer campus universitari de la Corona d'Aragó i el Call Jueu de la ciutat, Joan Puigcercós ha comentat que aquesta podria ser una bona línia de treball per recuperar la memòria de Lleida.

Els dirigents d'ERC han recollit les diverses demandes dels veïns i s'han compromès a continuar vehiculant les propostes constructives que la Plataforma i les diferents associacions de veïns presents al barri li han tramès a l'equip de govern municipal.

1 comentari: