dijous, 2 de desembre del 2010

Proves de prostitució, a fiscalia

L'Ajuntament de Lleida facilitarà noves proves a la fiscalia de possibles casos de prostitució en un pis del Centre Històric, aconseguides arran de l'última batuda contra la prostitució de carrer que els cossos de seguretat van portar a terme dimarts a Cavallers. Segons el diari Segre, la Paeria va aconseguir una acta declarativa d'un client sobre la pràctica de la prostitució en un immoble d'aquest carrer. La regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, desconeix qui ostenta la propietat del pis de què va parlar el client. Així, lamenta que al consistori en moltes ocasions li és impossible actuar en habitatges privats en què, segons els veïns, s'exerceix la prostitució. "La inviolabilitat d'un habitatge és fonamental i necessitem una autorització judicial per entrar en un pis", afirma Mestres. La regidora admet que la Paeria rep moltes denúncies de veïns que al·leguen que en diversos pisos s'exerceix la prostitució o es trafica amb drogues, però "l'ajuntament necessita proves fefaents per poder actuar".

Per la seua part, la fiscalia de Lleida investiga l'ús de pisos com a prostíbuls propietat d'un exregidor socialista a la plaça del Dipòsit des de fa un temps. El ministeri públic va obrir diligències prèvies per determinar si els llogaters de quatre pisos del número 2 d'aquesta plaça estan incorrent en un delicte a l'utilitzar els habitatges com a bars i prostíbuls sense disposar de llicència.

A tot això, Mestres publica avui un article d'opinió a la premsa titulat "Prostitució: menys demagògia i més valentia!". Senyora regidora, vol obrir un debat sobre qui és més demagògic davant d'aquesta problemàtica? Ens temem que els polítics sortirien perdent enfront els veïns...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada