dimecres, 5 de maig del 2010

La reforma del Mercat del Pla continua encallada

La conselleria de Cultura ha demanat formalment a l'Ajuntament de Lleida un informe que detalli les intervencions de conservació i restauració del Mercat del Pla, així com els seus futurs usos. Segons publica el diari La Mañana, és la resposta a una petició del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). La seva portaveu, Montse Bergés, ha recordat que van demanar la intervenció del Govern català després que el govern municipal encara no hagi respost una sol·licitud del mateix tipus que va ser tramitada al 2008.

ERC insisteix en la seva preocupació pel futur de l'edifici modernista, ja que el projecte de reforma "encara es troba en fase de redacció". El grup municipal proposa finançar les obres amb 1.400.000 euros del Pla de Barris previstos per a un centre cultural als antics blocs del Seminari, que finalment no es realitzarà. Bergés també ha criticat que la Paeria no hagi inclós aquest projecte a l'anomenat Pla Zapatero.

De la seua banda, l'alcalde ha respost a la portaveu d'ERC que hauria pogut endegar la reforma del Mercat durant els quatre anys que va ser regidora de Comerç. L'actual responsable d'aquest àmbit, la socialista Dolors Arderiu, ha assegurat que les obres de reforma es licitaran en els propers mesos, "ja que la Paeria disposa del projecte i la subvenció", sense especificar la quantitat econòmica.

Des de la Plataforma ens preguntem: quan es materialitzaran les eternes promeses?

Polèmica entre Paeria i ERC pel Mercat del Pla (Bon Dia, 5-5-2010)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada