dissabte, 28 d’agost del 2010

Al Barri Antic no hi ha veïns?

Reproduïm avui una carta al director publicada pel diari Segre, signada per Fernando Muñoz:

"Fent referència a la notícia publicada en aquest diari del dia 19-08-2010, en què Montse Mínguez assegurava que la Paeria no té previst ordenar el desallotjament dels immigrants sense sostre de la plaça del Seminari, al·legant que no causen molèsties ja que a la zona "no hi ha veïns".

Veja'm, Montse Mínguez. Si no hi ha veïns, per què vostè ens cobra tots els impostos i vénen per aquí quan hi ha eleccions a buscar el vot? Si vostè assenyala que "no hi ha veïns", llavors, a què vénen? Per sortir a la foto com quan es va inaugurar el Centre Gairoles? (Centre al qual, sincerament, no li trobo sentit).

Per ser l'alcaldessa accidental, disculpi'm, però exerceix molt malament la seua feina. Els polítics, suposadament, estan per servir el poble. Encara més, de tant en tant s'agrairia que fes un volt per on hi ha problemes per mirar de trobar-hi una solució. Segurament no en deu conèixer la gravetat, ja que no viu a la zona, però m'agradaria que aquests mateixos problemes (aquest no n'és l'únic) els tingués vostè al carrer on viu.

Dic que no és l'únic, més que res perquè també hi tenim baralles, bronques al carrer, gent orinant i defecant sense cap tipus de pudor en ple car-rer intentant amagar-se de mirades alienes. Vostè creu que dóna bona imatge, tot plegat, al barri?

Però vostè no deu tindre aquests problemes, ja que com que vostè (i tots els polítics) tenen un sou molt elevat, viuen en zones de més categoria, on sí que hi ha veïns.

Voldria acabar amb una denúncia social que fa temps que es debat, la de la prostitució. M'agradaria que vostè (o qualsevol ciutadà de Lleida) fes un tomb pel carrer Maranyosa, més que res per veure les prostitutes que hi acampen, assegudes a les escales del carrer, prop del col·legi Cervantes del carrer Cavallers.

Com que el carrer queda resguardat i no és principal, poden exercir-hi sense por de ser vistes, cosa que és mentida perquè la Guàrdia Urbana sí que les veu però no hi actua. Que potser no és delicte la prostitució pública com vostès bé deien? Encara més, no van dir que el problema ja estava eradicat? Doncs a mi em sembla que no!

Hi ha zones com la plaça Pau Casals o plaça del Dipòsit on cada dia, o molt freqüentment, són notícia per algun motiu, com la beguda o baralles. Les altres coses no compten? O és que potser no interessa?

Voldria acabar parlant dels partits de l'oposició. Com és que estan tots tan callats? Ah, és clar, ja ho entenc, el tema del Barri Antic no és el de Melilla perquè vingui."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada