diumenge, 8 d’agost del 2010

Tanquen un prostíbul il·legal a la plaça del Dipòsit

La Guàrdia Urbana ha desmantellat aquesta setmana un prostíbul i bars il·legals en quatre pisos del Centre Històric. Concretament, al número 2 de la plaça del Dipòsit. Els agents van identificar una trentena de persones i en van detenir una per un presumpte delicte contra la salut pública.

Una vintena de policies van participar en l'escorcoll. Alguns agents es van quedar fora per custodiar la porta i prohibir-hi l'entrada, mentre la resta informava els ocupants de l'edifici que escorcollarien els habitatges. En total, van identificar 35 persones, majoritàriament homes. Alguns van explicar que eren clients dels establiments, malgrat que la Paeria ja va ordenar als titulars que suspenguessin de manera immediata aquestes activitats clandestines. Durant l'operació, un dels clients va llançar presumptament droga al lavabo i va ser detingut per un delicte contra la salut pública.

Els agents van tornar a ordenar la suspensió d'aquestes activitats comercials, tot i que no es van precintar els habitatges, ja que hi ha persones empadronades. La Guàrdia Urbana elaborarà un informe que es derivarà al jutge amb tot el que van trobar a l'edifici i amb les declaracions recollides a les persones que hi eren durant la batuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada