dimecres, 24 de febrer del 2010

CiU se suma a les queixes de la Plataforma per activitats il·legals en pisos del barri

La regidora del grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament de Lleida, Bea Obis, ha alertat la Paeria de la presumpta proliferació de bars, restaurants i prostíbuls detectats en més de 30 pisos del Centre Històric sense cap autorització ni llicència, tal com ha denunciat la Plataforma per a la Dignificació del Pla de l'Aigua a l'Ajuntament i el departament d'Interior de la Generalitat perquè ho investiguin. Obis ho ha dit a la Comissió Informativa de Polítiques de Cohesió Social i Serveis a les Persones.

CiU també ha recollit queixes de veïns d'edat avançada d'aquest barri que se senten desatesos i tenen por de sortir al carrer per l'augment de prostíbuls. El grup municipal demana una resposta "ràpida i decidida" per part de l'equip de govern. En aquest sentit, reclama que el Pla de Barris del Centre Històric no se centri només en l'Empresa Municipal d'Urbanisme i que els serveis socials també tinguin competències en el mateix.

L'alcalde, Àngel Ros, ja ha respost les crítiques insistint en què la de CiU és una "imatge distorsionada" i que al Barri Antic no hi ha conflictes.
* Ros: "El Centre Històric és un exemple de convivència" (Bon Dia, 24-2-2010)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada