diumenge, 28 de novembre del 2010

Més multes a establiments il·legals de la plaça del Dipòsit

L'Ajuntament de Lleida ha imposat més sancions als pisos de la plaça del Dipòsit que funcionen de manera il·legal com a bar i prostíbul. Segons publica avui el diari Segre, la Guàrdia Urbana ha imposat dos multes de 600 euros a dos habitatges d'aquesta escala. En concret, una sanció als baixos segona per funcionar com a bar-restaurant i vendre-hi tabac sense disposar de la pertinent autorització i una altra al segon segona per exercir com a local de prostitució sense permís. Es tracta de la segona sanció que reben pel mateix motiu.

El consistori va començar el vedat a aquests pisos-bar i pisos-prostíbul del Centre Històric després de reiterades queixes dels veïns de la zona, inclosa la Plataforma per a la Dignificació del Pla de l'Aigua. Al juliol va dictar l'ordre de suspensió d'aquestes activitats i a l'agost, la policia local va poder inspeccionar els habitatges gràcies a una autorització judicial i va comprovar que incomplien l'ordre municipal. El propietari de l'edifici del número 2 de la plaça del Dipòsit és l'exregidor de la Paeria Francesc Xavier Montagut, que va ser edil del PSC en la primera època d'Antoni Siurana. Mentre, segueix oberta la via judicial. La fiscalia ha obert diligències per determinar si arrendataris del número 2 d'aquesta plaça han incorregut en delicte.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana ha imposat una multa de 400 euros al titular del bar La Falcata per permetre moviment de droga a l'interior del local. Els fets van tindre lloc quan agents de la policia local van observar com dos persones conegudes al món de la droga entraven en aquest local i, al sortir-ne, una d'elles van comprovar que portava a sobre 10 euros de marihuana i l'altra tenia en la seua possessió bitllets de 5 i 10 euros arrugats. Els agents van obrir diligències al jutjat per un delicte contra la salut pública. Així mateix, van comunicar al propietari del bar que seria sancionat amb 400 euros per permetre una transacció de droga a l'interior del local, com estableix la normativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada