divendres, 27 de maig del 2011

Suport a la Acampada Lleida

Avui hem pogut comprovar un altre triomf de la democràcia que patim. Aquest matí han desallotjat als joves que reivindicaven en nom de tots una democràcia real ja. En uns llocs ho han fet sota la excusa de la neteja, en altres per poder realitzar les celebracions de l'hipotètic triomf del Barça a la Champions. En tots els llocs utilitzant les forces policials en contra de ciutadans pacífics que ocupaven lliurement l'espai públic, el de tots.

Mentre i a la mateix hora només de 300 metres més al centre de la ciutat, convivim diàriament amb traficants, proxenetes, lladres i delinqüents de tot tipus que campen lliurement amb la complicitat dels mateixos que han expulsat al nostre jovent de les places. Uns fa quatre anys que ho denuncien, altres en fa menys, no hem obtingut mai resposta més que la negació de la nostra realitat, o com diu l'alcalde no en hi ha per tant.

Vivim l'oportunitat històrica de canviar la nostra societat per una més justa i més representativa per tots, demanant canviar la llei electoral. A aquells que no van anar a votar dir-los que la força la tenen ells , només han d'aprendre a utilitzar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada