dijous, 24 de juny del 2010

La Paeria projecta un Mercat del Pla de disseny


L'Ajuntament de Lleida projecta reobrir el Mercat del Pla com a un equipament de disseny, segons les imatges que ha publicat avui el diari Segre. El rotatiu informa que la junta de govern local aprovarà dimarts, 29 de juny, la licitació de la rehabilitació de l'edifici modernista, que data de l'any 1922.
El mercat, que passarà a anomenar-se El Rebost del Pla, constarà d'una nau de 900 metres quadrats amb onze parades d'aliments de Lleida amb denominació d'origen. També disposarà d'una àrea de 300 metres quadrats per a un bar-restaurant, un espai central per a conferències o activitats artístiques i un altell per a l'àrea de gestió, al que s'accedirà pel carrer Sant Martí. Els clients podran entrar a l'edifici per aquest carrer o per la plaça dels Gramàtics.
La Paeria preveu començar les obres després de l'estiu, segons el mateix diari. Els primers treballs, amb un pressupost de 300.000 euros finançats pel Ministeri de Cultura, consistiran en la consolidació de l'estructura i la reforma de la coberta. A més, s'eliminaran humitats i es taparan obertures de les façanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada