dijous, 10 de juny del 2010

La Policia local precinta un prostíbul a Gairoles

La Unitat de Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana de Lleida (Unipa) ha precintat un prostíbul il·legal ubicat al número 19 del carrer Gairoles en una espectacular batuda. A les cinc de la tarda, quatre agents d'aquesta unitat de paisà de la policia local van entrar en aquest habitatge del Centre Històric i van trobar el que sospitaven: un prostíbul il·legal que incomplia les mínimes normes d'higiene. Segons publica el diari Segre, l'habitatge té cinc habitacions, on les dones practicaven la prostitució. Només hi havia un lavabo (la normativa sobre el sector obliga a tindre'n un per habitació). A més, el pis comptava amb diverses neveres plenes de begudes de què podien disposar els clients.
Al local hi havia unes quaranta persones, de les quals una trentena eren clients i onze, les prostitutes. Els agents de l'Unipa van procedir primer a la identificació dels clients. Alguns van ser escorcollats a l'exterior del local, davant de l'atenta mirada dels veïns. Ningú va ser detingut. Després, els agents de la Guàrdia Urbana van identificar les noies. Els van sol·licitar la documentació per comprovar que tenien els papers en regla. Totes eren d'origen estranger (magrebines i subsaharianes) i d'edats compreses entre els 30 i els 40 anys. Segons sembla, cap de les noies tenia causes pendents, de manera que van quedar en llibertat. Finalment, els agents van procedir al precintament del local. Hi van col·locar un cadenat per evitar així que l'habitatge pugui tornar a ser utilitzat com a prostíbul.
L'actuació s'emmarca dins de la campanya dels agents d'aquesta unitat de la Guàrdia Urbana per detectar pisos del Barri Històric on s'exerceix la prostitució sense les mínimes condicions de salubritat i sense tindre llicència per a aquesta activitat, tal com han denunciat la Plataforma i altres col·lectius veïnals en nombroses ocasions.

2 comentaris:

  1. Hola, m'agradaria penjar els videos de en què s'ha convertit la plaça del dipòsit des del tancament d'aquest prostíbul il·legal. Com ho puc fer? no trobo cap adreça per enviar-ho...

    ResponElimina
  2. Pots enviar-ho a: plataformaigua@gmail.com
    Totes les aportacions són ben rebudes!

    ResponElimina