dissabte, 18 de setembre del 2010

Cap de setmana 'obert' al Centre Històric

La inauguració de l'exposició Bombones de l'humorista gràfic Ermengol i els Castellers de Lleida, amb Participa i descobreix com es construeix un castell, han donat aquest divendres el tret de sortida del primer 'Centre Històric Obert', un projecte per revitalitzar el barri que implica una trentena d'entitats, entre les que hi ha la Plataforma per a la Dignificació del Pla de l'Aigua. El regidor de zona, Josep Presseguer, ha destacat la implicació en aquest projecte de les entitats que tenen seu social al Barri Antic.

El programa aplega activitats en més de cinquanta emplaçaments de la zona antiga de la ciutat fins aquest diumenge. Són per a tot tipus de públic, des de màgia a concerts o gastronomia.
Destaquem la Ruta històrica: "Afrània, Blondel, Borja, Granados, Seguí... veïns amb història" (org. Amics de la Seu Vella i Plataforma per la Dignificació del Pla de l'Aigua)
Sortida: Diumenge, 12.00h, pati de les Comèdies
El recorregut permet conèixer veïns il·lustres del Centre històric tot passejant pel pati de les Comèdies; els carrers Caldereries, La Palma, Tallada, Boters, Jaume I, Sant Martí, i Panera; la plaça del Dipòsit i la plaça Salvador Seguí.
Aquesta iniciativa tindrà continuïtat, a l’octubre, amb els Diàlegs per a la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada