dimarts, 14 de setembre del 2010

'Obrim' el barri el proper cap de setmana

El Centre Històric acollirà 55 activitats lúdiques, gastronòmiques, culturals, artístiques, infantils i esportives del 17 al 19 de setembre. El programa, organitzat per 31 entitats, té com a objectiu revitalitzar "el cor" de Lleida i aconseguir que tots els lleidatans redescobreixin la zona més antiga de la ciutat.

La primera edició d'aquesta acció promocional, batejada com a Obert del Centre Històric, comptarà amb jornades de portes obertes als equipaments culturals, des de la Seu Vella i el Museu de Lleida fins a les esglésies de la zona. Els comerços també estaran oberts i se celebraran activitats en cinquanta ubicacions diferents. Hi haurà des d'una mostra gastronòmica fins a cercaviles, concerts i revetlles, actes esportius, activitats infantils i una fira d'art. Podeu consultar el programa al final d'aquest post.

Destaquem una de les activitats de diumenge, 19 de setembre:
Ruta històrica: "Afrània, Blondel, Borja, Granados, Seguí... veïns amb història" (org. Amics de la Seu Vella i Plataforma per la Dignificació del Pla de l'Aigua)
Sortida: 12.00h, pati de les Comèdies

A través d’aquesta ruta coneixerem veïns il·lustres del Centre històric i passejarem pel pati de les Comèdies i pels carrers Caldereries, La Palma, Tallada, Boters, Jaume I, Sant Martí, Panera, pl. del Dipòsit fins a la pl. Salvador Seguí. Aquesta iniciativa tindrà continuïtat, a l’octubre, amb els Diàlegs per a la història.

Programa d'activitats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada